TWijs Academie

"Leren van en met elkaar"

Aanbod

Op deze pagina vind je het aanbod per maand voor het lopende schooljaar in de kolom rechts.

WeShareTalent
Naast de trainingen die wij zelf verzorgen is TWijs aangesloten bij WeShareTalent. Dit betekent dat personeelsleden van TWijs kunnen deelnemen aan de events, die WeShareTalent organiseert. Net als TWijs is WeShareTalent overtuigd van de kracht van het delen van kennis. Door samen met het netwerk ruim 300 events (masterclasses, workshops, kijkjes in de keuken) per jaar te organiseren brengen zij mensen uit verschillende sectoren bij elkaar en kan kennis- en talentuitwisseling plaatsvinden. Benieuwd naar de events?
Klik dan hier en meld je aan!

Aanmelden voor een TWijs bijeenkomst
Het aanbod is overzichtelijk gerangschikt per maand. Als je klikt op een activiteit, vind je hier al de benodigde informatie. Je ziet ook het aantal nog beschikbare plaatsen staan en via de knop ernaast kun je je aanmelden voor het aanbod. Om jezelf aan te melden moet je echter eerst een profiel aanmaken (zie hieronder).

pag-aanbod

Je eigen profiel aanmaken
Via de pagina 'PROFIEL' kun je een profiel aanmaken. De eerste keer vul je hier je naam in, je e-mailadres (@twijs.nl, @salomoscholen.nl of @stichtingsintbavo.nl) en op welke school je werkzaam bent. Vervolgens kies je zelf een wachtwoord en bevestig je dit wachtwoord. Doe dit s.v.p. zorgvuldig en bewaar het wachtwoord zorgvuldig. 

Het is niet meer mogelijk om een profiel aan te maken met een ander e-mailadres dan @twijs.nl, @salomoscholen.nl of stichtingsintbavo.nl.

Wachtwoord vergeten?
Weet je je wachtwoord niet meer, dan kun je een nieuw wachtwoord aanvragen.
Klik hiervoor op de pagina 'Profiel' op de rode tekst 'wachtwoord vergeten'.

inloggen

Je vult dan op de volgende pagina je TWijs-, Salomo- of Sint Bavo-e-mailadres in en ontvangt een linkje, waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken in de TWijs-academie.
Mocht je deze e-mail niet binnen enkele minuten ontvangen, kijk dan in je spam-box. Het kan zijn dat de e-mail daarin terecht is gekomen.

Bevestiging
Wanneer je bent aangemeld ontvang je op je TWijs-, Salomo- of Sint Bavo-e-mailadres een bevestiging, waarna je account actief is en gebruikt kan worden.
Ontvang je geen e-mail? Kijk dan in je spam-box.

Let op: Mocht het je niet lukken om een profiel aan te maken of in te loggen, neem dan contact op via het contactformulier, zodat je profiel door ons handmatig geactiveerd kan worden.

Lees het aanbod goed door, laat je verrassen en inspireren en schrijf je in voor het aanbod dat jij wilt volgen.

Augustus 2020

September 2020

Oktober 2020

November 2020

December 2020

Januari 2021

Februari 2021

Maart 2021

April 2021

Mei 2021

Juni 2021