TWijs Academie

"Leren van en met elkaar"

TWijs proeverij (online)

Datum: 17-02-2021
Tijd: 15:00 - 16:30
Locatie: Online
Door: WeShareTalent
Doelgroep: Alle personeelsleden
Duur: 1,5 uur

Algemene informatie

Op woensdag 17 februari organiseert WeShareTalent van 15.00-16.30 een proeverij van workshops voor personeelsleden van TWijs. Net als TWijs is WeShareTalent overtuigd van de kracht van het delen van kennis. Door samen met het netwerk ruim 300 events per jaar (masterclasses, workshops, kijkjes in de keuken) te organiseren brengen zij mensen uit verschillende sectoren bij elkaar en kan kennis- en talentuitwisseling plaatsvinden.

Je krijgt online een inkijk in hoe de events van WeShareTalent eruit zien. Je leert het netwerk kennen door twee workshops naar keuze te volgen. Een korte omschrijving van de workshops waaruit je kunt kiezen vind je hieronder. Geef je voor 11 februari door naar welke twee workshops jij wilt gaan?
Mail hiervoor naar margot.kok@wesharetalent.com

Bewustwording en inzicht in je eigen e-mailgedrag door Werkblij
WerkBlij heeft als missie om professionals en teams meer werkplezier te bieden door de werkdruk te verminderen. WerkBlij staat voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Geen onesize fits all oplossingen dus! Herken je dat; altijd druk, les geven, administratie, nakijkwerk, lesvoorbereiding, overleggen en dan ook nog je email beantwoorden. Het zijn veel ballen die je tegelijkertijd in de lucht moet houden. Hoe zorg je ervoor dat je met volle aandacht en focus voor de klas staat? In deze workshop krijg je praktische en direct te implementeren handvatten zodat je weer grip krijgt. De workshop gaat in op focus houden, hoe organiseer je slim je e-mail en hoe schakel je echt af na een dag werken.

Versnellen door te vertragen door Business Balance Bootcamp
Diana en Dimphy van Business Balance Bootcamp helpen met hun meer dan 20 jaar ervaring teams die hun ontwikkeling naar de 'next level' willen tillen. En professionals en leiders die daarin een voortrekkersrol willen en durven vervullen. Ze combineren Westerse inzichten in leiderschap en teamontwikkeling met Oosterse wijsheid (o.a. Mindfulness en meditatie). Dit verfrissende programma helpt jou te versnellen, juist door te vertragen op de juiste momenten en de juiste manier. Dat brengt: focus op gezamenlijke doelen, het optimaal benutten van ieders kracht en balans en rust binnen de huidige hectiek van alledag. De Business Balance Bootcamp geeft aandacht aan het bouwen van een gezamenlijk doel, het ontwikkelen van de verbinding met jezelf en met elkaar. Daarnaast stimuleert het vitaliteit door gebruik van mindfulness, energie gevende dialoog en werkvormen.

Generatiemanagement door YSE
Het kan tegenwoordig voorkomen dat er vier generaties tegelijk op de werkvloer rondlopen. De verschillen die er tussen deze mensen bestaan kunnen en moeten niet genegeerd worden, maar juist worden benut. Hoe kun je er voor zorgen dat de krachten van elke generatie zo optimaal mogelijk worden benut? Wat kun je doen om de verschillende generaties te binden? Tijdens deze workshop deelt Kim Verwijmeren de ervaringen van YSE op het gebied van generatiemanagement.