TWijs Academie

"Leren van en met elkaar"

Workshop EDI-model

Datum: 09-09-2020
Tijd: 15:00 - 18:00
Inschrijven: Inschrijven van 11-06-2020 tot 07-09-2020
Locatie: ntb
Door: Karen Schildwacht
Doelgroep: (Startende) leerkrachten, ib-ers, directeuren
Duur: 3 uur
Aantal plaatsen: 20
Plaatsen beschikbaar: 16
Log in om in te schrijven

Algemene informatie

Intro
Het EDI-model, het Expliciete Directe Instructiemodel, wie heeft er nog niet van gehoord? Het boek 'Expliciete Directe Instructie: tips en technieken voor een goede les' is een absolute onderwijsbestseller. Het EDI-model is praktisch toepasbaar in de dagelijkse praktijk en wetenschappelijk onderbouwd. Wil je in een notendop weten hoe het model werkt, volg dan deze workshop!

Essentie
Het EDI-model is een bewezen aanpak om de leseffectiviteit te verhogen en te zorgen voor succeservaringen en betere leerprestaties bij alle leerlingen. Jij bent als leerkracht de sleutel tot succes! EDI geeft jou het gereedschap om met alle leerlingen de leerdoelen te bereiken.

Resultaten
Door kwalitatief goede instructies en leerlingen actief te betrekken bij de inhoud van de les, wordt er een zeer grote mate van betrokkenheid gerealiseerd, nemen gedragsproblemen af en neemt de leerwinst toe.

Opbouw
Workshop van 3 uur waarbij je leert uit welke fases een goede les volgens het EDI-model bestaat. Wil je nog meer kennis en inhoud over het actief betrekken van de leerlingen bij de les, volg dan de hele cursus.

Datum
Woensdag 9 september van 15.00-18.00 uur.